måndag, mars 30, 2009

30:e mars - Dan innan jobbet.

Jag har fatt jobb! Tror jag. Provjobbade i receptionen pa salong Pomp & Proper i lordags. Jag tror det gick bra, for de vill att jag jobbar imorrn. Nar jag var pa intervju sa agarinnan att de behover nagon from 13:e april, men tror att nuvarande receptionisten hade saker att gora pa tisdag. Darfor behover de mej. Hoppas det gar bra! Kandes bra i lordags, kanner ju till arbetsuppgifterna. Svart med nytt bokningsprogram och den snabba engelskan over telefon. Vill se folks munnar nar de pratar!

I fredags traffade jag skotska Sarah som jag hittat pa en musiksida pa internet. Vi gick pa spelning och sag Black Betty, som spelade ganska klassisk stonerrock, pa The Penthouse. Egentligen strippklubb, men Juno Awards (ungefar som varan Grammisgala) hade bokat upp en massa stallen i stan och lokala band spelade hela helgen. Black Betty var hur bra som helst: en tjej pa gitarr (hon agde, sjukt bra ljud och varldens pondus) och en kille pa trummor och sang. Pepp!
Gick hem ganska tidigt pga provjobbningen dagen efter. Killarna hade lite fest hemma, sa somnade anda sent...

Igar sken solen som aldrig forr, sa jag ringde Sarah och foreslog fika. Hon blev asglad och vi sags en timme senare pa Commercial Drive. Sarah ar valdigt jordnara, oppen men anda inte alls hippie. Hon lyssnar pa typ samma musik som jag och vi diskuterade hennes 26-arskris. Haha! Vi avskaffade 30-arskrisen, den kryper nedat i aldern...
Sarah har MS, sa jag antar att hon har lite anledning att krisa. Plus att hon roker sjukt mycket gras (liksom valdigt manga andra i den har stan) vilket far henne att inte soka de jobb hon egentligen borde ha, da hon ar utbildad "medicinbiolog". Nu jobbar hos i halsokostbutik for 12$ i timmen. Hon borde tjana MINST dubbelt sa mkt... hoppas hon tar tag i sitt liv!

Bild pa Sarah med vovve som var galen i cigarettrok. Han lag och lurpassade pa folk som tande cigg, sen forsokte han fanga roken de blaste ut! Hahaha. Finns det inga får i narheten som man kan valla far man ta nagot som ar liknande: Vitt och luddigt!


















Monika kommer pa onsdag, wehoo! Hon ska ta med sin flojt. Har sagt till Ben pa Neptoon Records att jag garna lirar flojt med nagot av hans 3 band. Vore sjukt kul! Blir nog lite jammin' med Cole och killarna ocksa.

Haha, kollade igenom gamla Berlinbilder och hittade kara Monki Bonk:


















Hittade aven denna. Wayne's World goes female:


















Mike planerar in en spelning beroende pa nar jag och Monki kommer till Seattle. Det blir nog bussresa dit, tror att bat blir for dyrt och omstandligt.

Tjo!

3 kommentarer:

JEZ RENA sa...

Ja! En vän! Hon verkar ju soft.

Re-volta sa...

åååååååeeeeeee! jag saknar så det gör ont! kom inte hem föffan, men kom hem! ja, du hajar. i baby v's värld är allting katt och hon vill bara kolla youtube-videos och dansa. annars blir hon sjukt arg. snart börjar hon dagis och hur mycket får man plats att skriva här egentligen? chötäm! <3

RaQ sa...

Fan vad du är cool som bara tar ditt pick och pack och drar! Jag beundrar! Ha skitkul. Stockholm ligger kvar och inget ändras, jag lovar.