lördag, maj 23, 2009

22:a maj - Gother, metal, Los Angeles, psych.

Allt ar konstigt. Helgen har varit full med ol, musik, langa promenade langs med Santa Monica Blvd, Sunset strip och strandpromenaden i Venice Beach. Borjade med utekvall i Seattle i onsdags, jag och Mike blev skitfulla och drev med en full norrman. Bakis pa flyget, holl nastan pa att krakas, men det gick bra till slut... aldrig mer vara bakis pa ett flygplan!

Ar nu i Los Angeles, bor hos 2 gothare som nu ska ta mej med pa Marilyn Mansons skivrelease. Weird.

Har sett Karma to Burn, efterfestat med deras gitarrist Will och hans tjej, har sett Torche pa the Troubadour, kopt en finfin t-shirt, atit sushi, druckit for mkt kaffe for att min mage ska ma bra, druckit rom och cola samt tequila-shots, fatt skjuts av bilburet folk till stallen overallt i stan. Man ar ratt kord utan bil har. Staden ar STOR!

Haller pa att gora planer for juni... vet inte an vad som kommer handa, men om det hander ar det STORT. For stort for att jag ska kunna fatta det, maste planera en massa. Och sa vidare. Aterkommer med detaljer, vill inte jinxa nagot genom att beratta om det.

Ena gothen jag bor med heter forresten Jinxx. Jag bor pa en svart sammetssoffa pa Melrose Avenue och Wilcox. Gangavstand till en massa stallen, men de aker anda bil... Jinxx och hans tjej Sammi sover hela dagarna eftersom solen skiner har i LA och de gillar inte sol. De har en orm som snart ska omsa skinn, och lagenheten ar full av skelettfigurer och tomma spritflaskor. Vi har precis sminkat oss tillsammans, Jinxx tog langst tid pa sej med plattangen. Manson och Nightwish spelas pa full volym, jag fattar inte vart jag hamnat, haha!

Imorrn aker jag tillbaks till Seattle, ska hanga med Mike #2 och kopa en kilt. Svart. Snygg.
Nu ska jag dricka mera drink och spana in gother!

1 kommentar:

JEZ RENA sa...

Alltså Elin, du anar inte hur gärna jag vill vara med dig där du är just nu!!!!!!!!!!! Gother som inte gillar solen och allt!
Undrar vad du har för ess i skjortärmen, stora ess tydligen!
Hoppas du mår bra!